Wedstrijd Kunstenroute 21

Iedere bezoeker aan de kunstenroute maakt kans op een schitterende kunstprijs. Als deelnemer kan u 1 deelnameformulier invullen waarmee u kans maakt een kunstwerk naar keuze te winnen  uit een vooraf bepaalde selectie van enkele deelnemende kunstenaars. Na verloop van de kunstenroute wordt de winnende deelnemer hiervan verwittigd. Er is een troostprijs voorzien voor de volgende 9 deelnemers die de schiftingsvraag het best konden benaderen. De winnaars zullen persoonlijk worden gevraagd, via mail of telefoon, om hun prijs af te halen.

Op elke locatie van de kunstenroute kan je een wedstrijdformulier vragen. Na uitvoeren van de opdracht kan uw wedstrijdformulier op een locatie naar keuze worden afgegeven.

Op de locaties Bloemenzaak Braeckman en Bloemenzaak Temmerman kan u bij elk een set van 5 verschillende bloemen terugvinden. Probeer de naam van deze 10 verschillende bloemen te achterhalen en elk type bloem te herkennen bij één van de deelnemende kunstenaars. Als schiftingsvraag zal u ergens op het parcours een kunstwerk terug vinden, waarbij een bloem wordt voorgesteld met een bijzondere hoeveelheid glazen knikkers. Probeer in te schatten hoeveel knikkers zijn verwerkt in dit kunstwerk.

Verdere details kan u terug vinden op het wedstrijdformulier.

 

De winnaar mag een kunstwerk kiezen van  volgende leden

De tweede en derde prijs zijn ook een te kiezen kunstwerk.

Vierde tot 10 de prijs = leuke troostprijs !