Van Malderghem Meert

Kunstvorm: Schilderen acryl

Wie is Geert Van Malderghem

Als tiener lagen mijn interesses in het tekenen en schilderen, Ik ben begonnen in de kunstacademie met tekenlessen maar ben al snel overgegaan naar schilderen.

Ik heb mij toen enorm toegelegd op pastel en enige tijd later heb ik ook geproefd van de verschillende aquarel technieken.

Na mijn opleiding heb ik nog enkele jaren verder met pastel en aquarel gewerkt met als onderwerpen stillevens en landschappen.

Na een onderbreking van een bepaalde tijd heb ik terug de draad opgenomen en dan ook nog met een totale omwenteling van onderwerpen en techniek.

Door vele opzoekwerk en zelfstudie over acrylverftechnieken heb ik er echt mijn passie in gevonden en probeer ik er mij verder in te specialiseren.

Hedendaags werk ik hoofdzakelijk met acrylverf en zand en maak ik ook nog gebruik van andere materialen en technieken zoals bladgoud, vaste vormen, natuursteentjes, airbrush, giettechnieken, enz.

Ik hanteer niet éénzelfde bepaalde stijl maar probeer in mijn werken zo veel mogelijk  verscheidenheid en gevoel te leggen.

 

Opleiding

Kunstacademie Wetteren 

 

Fotogalerij   

Klik naast de foto op

om schermvullend te bekijken 

 

 

Website Van Malderghem Geert: Klik hier

Facebook: Klik hier

 

Contactgegevens:
Geert Van Malderghem
Eigendakstraat 4
9230  Wetteren
GSM: 0485821587
Email: infogeertvanmalderghem@gmail.com