Tentoonstelling “Het Heiveld in aquarelle” is het eindresultaat van een jaar samenwerking tussen Ingrid Lefevre (lid Lak@rt), fotograaf Nele Blancquaert en het woonzorgcentrum Het heiveld. 

 

 

 

 

Een artistiek totaalproject  waar 25 bewoners werden geschilderd door Ingrid op basis van foto’s van Nele, reactivator in het Heiveld. 

Een weerspiegeling van het dagelijkse leven van de bewoners.  De aquarelportretten zijn intensief, kleurrijk en divers want ze geven de persoonlijkheid weer van elke bewoner.  Ingrid ontmoette alle bewoners en of hun familie voor een gesprek over hun leven en heeft dit verwoord in een persoonlijke tekst.

 

De tentoonstelling is gratis en makkelijk toegankelijk van zaterdag 29.10 tot zondag 6.11.2022 elke middag van 14 tot 17u. Ingrid zal ook elke middag persoonlijk aanwezig zijn. Ook op 1 & 2 november. 

Van harte welkom in de ontmoetingsruimte  van het Woonzorgcentrum Het Heiveld, Antwerpsesteenweg 776 te 9040 Sint Amandsberg, aan de rand van Gent en dus makkelijk te bereiken. Gratis parking beschikbaar.