De Rycke Sammy

Kunstvorm

Fotografie

Wie is Sammy De Rycke?

Geboren op 29 jan 1981 en al gans mijn leven inwoner van Laarne.
6 jaar geleden begonnen met fotograferen voor het lentefeest van mijn oudste telg Lisa die geboren is in 2008 en zo de smaak te pakken gekregen om ook mijn jongste Tuur geboren in 2010 samen tot vervelens toe te fotograferen.
Mijn passie begon met urbanexploren maar algauw veranderde mijn interesses naar landschaps en natuurfotografie. Hierdoor kan je me vaker in de meersen vinden dan thuis:).
Verder hou ik me ook graag bezig met avond en nachtfotografie.

Kunstopleidingen:

Momenteel volg ik nog de opleiding tot fotograaf aan PCVO Scheldeland in Wetteren.
Verder volgde ik al tal van workshops bij oa Bart Heirweg, Steve De Wael, Jeffrey Van Daele, Luc Van Brussel, …
Maar voor het grootste deel ben in ‘n selfmade man.
 

Tentoonstellingen:

Nog niet echt wel heb ik al hier en daar ‘n publicatie van mijn foto’s gehad.
Zo haalde 1 van mijn foto’s de cover van het boekje 4x wandelen en fietsen natuurpracht in het spoor van de Schelde, en stond er ‘n foto van mijn op de laatste editie van hoogtij aan de schelde te Wetteren.
 

Fotogalerij         Facebook

Contactgegevens:

De Rycke Sammy
Termstraat 44 
Laarne
0498 17 84 47

Email: sammy_dr@hotmail.com